Over Redak

Redak is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het analyseren, onderhouden en repareren van rotorbladen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en opereert over de hele wereld. Met meer dan 20 jaar ervaring, is onze service op basis van brede expertise en gedetailleerde kennis van alle aspecten van rotorbladen ten volle te noemen. Redak is continue op zoek naar verbetering, zowel in termen van technische oplossingen als het ontwikkelen van de vaardigheden binnen het bedrijf. Al jaren is Redak actief zowel nationaal als internationaal. 

We hebben ons al wereldwijd mogen bewijzen. Vanaf 1995 tot heden doen wij nog jaarlijks onderhoud voor Dutch Energy Corporation Palm Springs te California, USA. Deze turbines staan al 20 jaar. Door elke jaar de bladen te onderhouden krijgen deze turbines een langere levensduur. Elke kleine of grote schade aan de bladen worden door ons op tijd gerepareerd. 

Redak repareert bladen voor Vestas en is Vestas gecertificeerd. Wij hebben de laatste 10 jaar bladen geïnspecteerd en gerepareerd voor Vestas. Wij waren en zijn nog steeds actief voor Vestas in Nederland, België, Aruba, Curaçao, Costa Rica, Chile, Argentinië, Jamaica, Kenia en de laaste 3 jaar voor Zuid Afrika.

Wij geven garantie op alle reparaties die door ons worden uitgevoerd, tevens worden deze gerapporteerd.

certificaten

All over the world

world